در دیدار سرپرست آبفای خراسان شمالی با فرماندار بجنورد مطرح شد؛
اختصاص 206 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه های آبرسانی شهرستان بجنورد
فرماندار بجنورد از اختصاص 206 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه های آبرسانی شهرستان بجنورد خبر داد.
امیر فاطمی سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی روز جمعه 3 مرداد با موفق فرماندار بجنورد دیدار و گفتگو کرد.
موفق فرماندار بجنورد در این دیدار با اشاره به پیچیدگی و دشواری مسائل پیرامون تامین و توزیع آب گفت: 206 میلیارد تومان اعتبار از سوی فرمانداری برای اجرای پروژه های آب و فاضلاب شهرستان بجنورد مصوب شده است.
وی افزود: کارکنان آبفا علیرغم وجود مشکلات و فشارهای فراوان همیشه پای کار هستند و در اجرای وظایف که همانا خدمت به مردم است ذره ای دریغ نمی کنند.
موفق عنوان کرد: خشکسالی ها و به تبع آن افت منابع آبی، باعث شده مردم برخی از نقاط شهرستان بجنورد با مشکل کم آبی روبرو شوند و این موضوع فرمانداری را بر آن داشت تا 206 میلیارد تومان اعتبار را از محل منابع استانی، جهت اجرای هر چه سریعتر پروژه های آب و فاضلاب در این شهرستان اختصاص دهد.
امیر فاطمی سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش از وضعیت آبی استان و پروژه های در حال اجرا خصوصا پروژه های شهرستان بجنورد، آبرسانی از پلنگ دره به شهر بجنورد را یکی از بزرگترین پروژه های آبرسانی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر با توجه به خشکسالی و عدم بارش های مناسب، منابع آبی نیز با افت دبی مواجه شده اند که رعایت الگوی مصرف از سوی مردم، اجرای سریع پروژه های ناتمام آبرسانی، تصفیه و بازچرخانی پساب و استفاده از آن در صنعت و کشاورزی همچنین جایگزینی آن با آب های زیرزمینی از مهمترین راهکارهای برون رفت از مشکلات کم آبی در کوتاه مدت خواهد بود.
وی در خصوص برنامه های دراز مدت شرکت آبفا جهت آبرسانی پایدار نیز گفت: کشف منابع آبی جدید، تعریف و اجرای پروژه های آبرسانی جدید برای شهرها و روستاها، از جمله برنامه های راهبردی شرکت آب و فاضلاب جهت تامین آب پایدار در درازمدت است.
فاطمی در پایان عنوان کرد: با همراهی و همدلی مسئولین استانی، فرمانداران، دهیاران، اعضای شورا و کلیه مردم فهیم استان می شود هر چه سریعتر پروژه های ناتمام را به پایان رساند و گام های موثرتری در تامین آب شرب پایدار در اقصی نقاط استان برداشت.
نظر دهید