افزایش ظرفیت تأمین آب در جعفرآباد فاروج با حفر و تجهیز چاه
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: ظرفیت تأمین آب آشامیدنی روستای جعفرآباد فاروج با حفاری یک حلقه چاه جدید افزایش یافت.

رضا عطایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح های توسعهی روستایی در سطح استان گفت: خشکسالی ها و بارش های نامناسب در سال های اخیر، باعث افت شدید منابع آبی و در برخی موارد خشک شدن آنها در شهرستان فاروج شده است.
وی عنوان کرد: آب آشامیدنی روستای جعفرآباد نیز از این قاعده مستثنی نبوده و کمبود آب در این منطقه باعث شده، آب شرب یک روستا از چندین منبع تامین و در مواقع پیک مصرف با کمبود آب مواجه شود؛ به همین منظور، ارتقاء ظرفیت تامین آب در این روستا باحفاری یک حلقه چاه جدید انجام و پس از تجهیز در مدار بهره برداری قرار گرفت.
عطایی با اشاره به اینکه اجرای این عملیات باعث افزایش ظرفیت آب آشامیدنی این روستا شد، تصریح کرد: حفر و تجهیز یک حلقه چاه انجام و برق رسانی به طول ۳۰۰ متر از مهمترین احجام اجرا شده این پروژه می باشد.
مدیرعامل آبفای استان عنوان کرد: این عملیات با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال انجام شده و ۲۲۸ نفراز اهالی روستای جعفرآباد شهرستان فاروج، از نعمت آب شرب، بهره مند شده اند.
نظر دهید