• 1404/06/15 - 06:26
  • - تعداد بازدید: 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

بازدید مشاور وزیر نیرو از پروژه‌های مسکن ملی خراسان شمالی با تاکید بر تامین زیرساخت‌های آب و برق

 خانی، مشاور و نماینده محترم وزیر نیرو در امور تامین آب و برق طرح‌های مسکن، در بازدید اخیر خود از پروژه‌های مسکن ملی شهرستان‌های شیروان و بجنورد در استان خراسان شمالی، بر اهمیت حیاتی تامین زیرساخت‌های لازم برای این طرح‌ها تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، این برنامه در راستای بررسی و نظارت بر پیشرفت پروژه‌های زیربنایی آب و برق در مساکن ملی استان صورت پذیرفت.

در جریان این بازدید، خانی از نزدیک در جریان روند تامین زیرساخت‌های آب و برق مساکن ملی شهر های شیروان و بجنورد قرار گرفت.

خانی هدف اصلی از این بازدید را، اطمینان حاصل کردن از تکمیل به موقع و با کیفیت زیرساخت‌های آب و برق دانست که نقش کلیدی در آسایش و رفاه ساکنان آینده این پروژه‌ها ایفا می‌کند.

 وی تاکید بر تامین زیرساخت‌های پایدار مساکن ملی را گام مهمی در جهت تحقق اهداف دولت در حوزه مسکن ملی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان عنوان کرد.

فاطمی، سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در این بازدید به تفصیل در مورد چالش‌ها، دستاوردها و برنامه‌های آینده برای تضمین دسترسی پایدار به آب شرب سالم و بهداشتی برای ساکنان این واحدهای مسکونی توضیحاتی ارائه داد.

 فاطمی ضمن تقدیر از حضور مهندس خانی و بازدید میدانی ایشان و هیات همراه از پروژه های مسکن ملی،این بازدیدها و گزارش‌های ارائه شده را نشان‌دهنده عزم جدی وزارت نیرو برای رفع موانع و تسریع در روند تامین زیرساخت‌های حیاتی در پروژه‌های مسکن ملی دانست و افزود: این اقدامات، نه تنها به تسریع در تحویل واحدهای مسکونی کمک می‌کند، بلکه تضمین‌کننده سکونتی با کیفیت و پایدار برای خانواده‌های ساکنان آینده مساکن ملی خواهد بود.

 

 

  • گروه خبری : اخبار داغ,تازه ترین اخبار,پربازدیدترین اخبار
  • کد خبر : 780
اکرم دانش طلب
خبرنگار

اکرم دانش طلب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید