• 1405/02/30 - 11:37
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

رفع تنش آبی روستای نجف‌آباد فاروج با اتمام عملیات حفاری چاه جدید آب شرب

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان فاروج از پایان عملیات حفاری چاه جدید آب شرب روستای نجف‌آباد و آغاز لوله‌گذاری خط انتقال از محل چاه تا مخزن ذخیره خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، مشکل کمبود آب شرب این روستا تا حد زیادی برطرف می‌شود.

مرتضی فیروزه اظهار کرد: با توجه به کاهش آبدهی چاه مجتمع نجف‌آباد در سال‌های اخیر و ضرورت وارد مدار شدن یک منبع جدید تأمین آب، عملیات حفاری چاه جدید و اجرای خط انتقال آب برای این روستا در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این طرح، حفاری یک حلقه چاه با عمق ۲۰۳ متر انجام شده که دبی آن ۸ لیتر بر ثانیه است و عملیات لوله‌گذاری خط انتقال نیز به طول سه هزار متر با لوله‌هایی به قطر ۲۰۰ میلی‌متر آغاز شده است.

مدیر امور آب و فاضلاب فاروج با بیان اینکه این پروژه نقش مهمی در افزایش ظرفیت انتقال آب خواهد داشت، گفت: با تکمیل این طرح، پایداری تأمین آب شرب برای روستای ۲۵۰ خانواری نجف‌آباد به‌ویژه در فصول گرم سال فراهم می‌شود.

فیروزه ادامه داد: حفاری چاه جدید به طور کامل به پایان رسیده و تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ متر از خط انتقال تا محل مخزن ذخیره نیز اجرا شده است.

وی اعتبار بخش اجرا شده این پروژه را حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: برای اتمام این طرح که شامل تجهیز چاه، برق‌رسانی و اجرای حوضچه‌ها می باشد، اعتبار تکمیلی به میزان 20 میلیارد تومان مورد نیاز است.

مدیر امور آب و فاضلاب فاروج اجرای این پروژه را بخشی از سیاست‌های پیشگیرانه شرکت آب و فاضلاب برای مدیریت منابع آب دانست و گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد تقویت و توسعه زیرساخت‌های آبرسانی پیش از فرا رسیدن فصل گرما، نقش مهمی در کاهش تنش آبی و افزایش رضایت‌مندی مشترکان دارد.

  • گروه خبری : اخبار داغ,تازه ترین اخبار,پربازدیدترین اخبار
  • کد خبر : 985
اکرم دانش طلب
خبرنگار

اکرم دانش طلب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید