• 1404/06/31 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 84
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

بهره مندی ۱۹ هزار و ۷۴۵ نفر از طرح جهاد آبرسانی  و آب شرب پایدار

سرپرست آبفای خراسان شمالی گفت:  جهاد آبرسانی یک طرح ملی و مردمی است و با توجه به اهمیت آن همه باید پای کار باشند.

 ,

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، جلسه بررسی پروژه ها روستاهای دارای بحران آبی در خراسان شمالی با حضور فاطمی سرپرست آبفای استان، سردار روحانی فرمانده تیپ نیروی زمینی جوادالائمه(ع) خراسان شمالی، سرهنگ منظری مدیر مردمیاری و محرومیت زدایی قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه(ع) و سرهنگ سبزه مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه جوادالائمه(ع) در سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی برگزار شد.

امیر فاطمی سرپرست شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در این جلسه گفت: طرح جهاد آبرسانی بعنوان طرحی ملی از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین در اجرای آن همه مسئولین باید پای کار باشند.

فاطمی افزود: این طرح از ابتدای سال ۱۴۰۰ با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی در استان کلید خورد و پیش بینی می شود با اتمام آن ۱۶۴ روستای استان از نعمت آب پایدار بهره مند شوند.

وی عنوان کرد: این تعداد روستا در قالب ۴ مجتمع آبرسانی روستایی است و در مجموع ۴۹ هزار و ۳۶۴ هزار نفر از جمعیت روستایی استان زیر پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

سرپرست آبفای استان اظهارکرد: این طرح با اعتبار ۵.۵۰۹ میلیارد ریال، تاکنون بیش از ۴۲ درصد پیشرفت داشته است.

وی عنوان کرد: در طرح جهاد آبرسانی به روستاهای خراسان شمالی تاکنون ۱۴۶ کیلومتر خط انتقال، ۷۲ کیلومتر شبکه توزیع، احداث ۱۹ باب مخزن به ظرفیت ۳ هزار و ۷۰  متر مکعب و احداث ۱۲ ایستگاه پمپاژ اجرا و تاکنون ۱۹ هزار و ۷۴۵ نفر از این طرح بهره‌مند شده‌اند.

سرهنگ منظری مدیر مردمیاری و محرومیت زدایی قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه(ع) نیز در این جلسه گفت: طرح جهاد آبرسانی خراسان شمالی به همت نیروی زمینی سپاه و بسیج سازندگی در حال اجرا است و هم اکنون این طرح در مجتمع های کهنه جلگه و پرسه سو با همکاری سپاه و مجتمع های روستایی شیرین دره و زیدر سرانی با تلاش بسیج سازندگی در حال اجرا است.

سرهنگ منظری افزود: فاز اول مجتمع روستایی کهنه جلگه با اجرای ۱۰ کیلومتر خط انتقال، احداث ۳  باب ایستگاه پمپاژ و احداث یک باب مخزن در خردادماه ۱۴۰۳ بطور رسمی افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی در ادامه به طرح آبرسانی مجتمع پرسه سو اشاره و عنوان کرد:  طرح جهاد آبرسانی در این مجتمع در  دو جبهه سنگسار - غلامان - راز  و کاریز به گز  پیگیری می شود.

سرهنگ منظری خاطرنشان کرد: خطوط انتقال در دو جبهه با پیشرفت ۹۰ درصد انجام شده و بخش عمده ای از لوله ها و تمام اتصالات و شیرآلات مورد نیاز نیز خریداری شده است.

در پایان جلسه مقرر شد؛ نواقص پروژه های آماده بهره برداری رفع  و همچنین برنامه های جذب و تزریق اعتبارات جهت تکمیل هر چه سریعتر پروژه ها نیز با جدیت پیگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار داغ,تازه ترین اخبار,پربازدیدترین اخبار
  • کد خبر : 789
اکرم دانش طلب
خبرنگار

اکرم دانش طلب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید