پایداری آب شرب ۱۰۰ خانوار روستای قلعهصفا با تعویض الکتروپمپ ایستگاه پمپاژ
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بام و صفی آباد گفت: در راستای استمرار خدمترسانی و تأمین پایدار آب شرب روستای قلعهصفا در بخش خبوشان شهرستان فاروج، الکتروپمپ ایستگاه پمپاژ این روستا تعویض و ایستگاه بار دیگر در مدار بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، امیر موسویان اظهار کرد: به دنبال بروز نقص فنی در تجهیزات ایستگاه پمپاژ و قطعی آب در مسیر انتقال به روستای قلعهصفا، موضوع با قید فوریت در دستور کار واحد بهرهبرداری و نگهداری قرار گرفت و پس از بازدید از تأسیسات، اقدامات لازم برای تأمین و ارسال الکتروپمپ موردنیاز انجام شد.
وی افزود: با تلاش همکاران واحد بهرهبرداری و نگهداری، پیمانکار بهرهبرداری روستایی شهرستان فاروج و همراهی اهالی روستای قلعهصفا، یک دستگاه الکتروپمپ شناور ۱۳ کیلووات بههمراه منصوبات موردنیاز تهیه و در ایستگاه پمپاژ مجتمع ۱۰۰ خانواری قلعهصفا نصب شد.
موسویان عنوان کرد: این عملیات با اعتباری بالغ بر ۵۳۰ میلیون تومان در کوتاهترین زمان ممکن اجرا و با راهاندازی مجدد ایستگاه پمپاژ، آبرسانی پایدار به مشترکان روستا از سر گرفته شد.
نظر دهید