با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب استان و نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی صورت گرفت:
آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۴ پروژه آبرسانی در شهرستان شیروان
با حضور مهندس غلامحسین ساقی مدیرعامل آب و فاضلاب استان ،و دکتر جدی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی ،افتتاح یک پروژه آبرسانی و آغاز عملیات اجرایی ۳ پروژه دیگر انجام شد .
مدیرعامل آب و فاضلاب استان در حاشیه این مراسمات گفت: یکی از اهدافی که بعنوان یک اصل مهم در دستور کار این شرکت قرار گرفته رفع مشکلات آبی به ویژه در روستاهاو کاهش تنش های مربوطه است.
مهندس ساقی با بیان اینکه با افتتاح یک پروژه و آغاز عملیات اجرایی ۳ پروژه دیگر در شهرستان شیروان در مجموع ۹۵ هزار و ۸۶۳ نفر ازمردم این شهرستان از نعمت اب شرب پایدارمرتبط با این پروژه ها بهره مندمی شوند گفت: امروز پروژه بزرگ آبرسانی به مجتمع تکمران که ۱۵ روستا و یک شهر را پوشش می دهد و بیش از ۶ هزار نفر از آب شرب پایدار بهره مند می شوند کلنگ زنی شد.
وی تصریح کرد: همچنین امروز عملیات اجرایی حفر و لوله گذاری و پمپاژ یک حلقه چاه آب شرب در مجتمع۷ روستایی رضاآباد شرقی با جمعیت برخوردار ۲ هزار ۶۶۷ نفر و پروژه حفاری چاه شماره ۷ پهنه جنوبی شهر شیروان در ادامه رویکرد تامین آب متناسب با میزان آب سطحی از محل آب زیرزمینی آغازشد.
ساقی افزود: امروز همچنین پروژه آبرسانی شهر زیارت و روستای منصوران نیز با جمعیت برخوردار ۴ هزار و ۲۴۰ نفر با حفر و تجهیز یک حلقه چاه و اجرای خط انتقال به طول ۱۳۵۰ متر به بهره برداری رسید و مردم از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند .
وی درپایان تاکید کرد: به منظور حفظ منابع آب و جلوگیری از ایجاد تنش های آبی ، صرفه جویی آب وعدم استفاده آب در مصارف غیراز شرب وبهداشت مانند صیفی وسبزی کاری وآبیاری درخت و... باید مد نظر عموم قرار گیرد تا دچار مشکلات احتمالی نشویم.
مدیرحاشیه برنامه های امروز گفت: حفظ منابع آبی بعنوان یک اصل مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر جدی با بیان اینکه پروژه های خوبی در حوزه آب و فاضلاب در سطح شهرستان در حال انجام است که جای تقدیر دارد گفت: ورودبخش خصوصی به پروژه جمع آوری فاضلاب شهرشیروان جزو ضروریات است ومیتوان با استفاده از جمع آوری وتصفیه فاضلاب فرصت وظرفیت جدید وپایدار آبی برای صنایع منطقه ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه پروژه های امروز آب و فاضلاب استان در شیروان مشکلات تامین آب بیش از ٩۵ هزار نفر از مردم شهرستان را برطرف کرد افزود: در بحث پیگیری اعتبارات ملی جهت تامین آب شرب روستایی و شهری و رفع مشکلات مربوطه اقدامات لازمرا انجام خواهد داد.
دکتر جدی با اشاره به اینکه ۳۵ روستای شهرستان دارای تنش آبی هستنداز تدوین سندتامین آب پایدار آب روستاهای استان توسط شرکت آب وفاضلاب تقدیرواین موضوع را نشانه با برنامه بودن این شرکت دانست وازمردم برای همراهی های خوبی که در جهت رعایت الگوی مصرف داشته اندتشکر کرد.