• 1404/10/15 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

سلامت آب آشامیدنی در اولویت آبفای خراسان شمالی؛ حرکت به‌سوی استقرار سامانه‌های پایدار گندزدایی

در نشست مشترک مدیران بهره‌برداری و کارشناسان کنترل کیفی شهرستان‌های تابعه، بر ارتقای ایمنی و سلامت آب آشامیدنی مردم از طریق توسعه سامانه‌های پایدار و نوین گندزدایی تأکید شد.

قربانپور، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان، با اشاره به اهمیت نقش کیفیت آب در سلامت عمومی اظهار داشت: این نشست با هدف بهبود مستمر فرآیندهای بهره‌برداری و افزایش ضریب اطمینان از سلامت آب شرب، با حضور کارشناسان کنترل کیفی و مدیران بهره‌برداری برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه محورهایی از جمله ارتقای بهره‌وری سامانه‌های گندزدایی، ساماندهی توزیع مواد گندزدا، جایگزینی تدریجی کلرزن‌های دستی با سامانه‌های پایدار و رعایت الزامات مدیریت ایمن تأسیسات آب آشامیدنی مورد بررسی و تأکید قرار گرفت تا کیفیت آب به‌صورت یکنواخت و پایدار در سراسر استان حفظ شود.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان با اشاره به نتایج مثبت اقدامات انجام‌شده تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی، شاخص «کلر آزاد باقیمانده» به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های سلامت آب آشامیدنی، در ماه‌های اخیر روندی افزایشی و مطلوب داشته که بیانگر اثربخشی برنامه‌های نظارتی و اجرایی در سطح استان است.

وی ادامه داد: اجرای پروژه‌های نوسازی تأسیسات، تقویت نظام پایش و نظارت هدفمند و آموزش نیروهای عملیاتی، از جمله اقداماتی است که با هدف صیانت از سلامت شهروندان و ارتقای ایمنی شبکه‌های تأمین و توزیع آب در دستور کار قرار دارد.

قربانپور همچنین از برنامه‌ریزی برای استقرار «برنامه ایمنی آب » در شهرها و روستاهای استان خبر داد و گفت: این برنامه با رویکردی پیشگیرانه، با هدف افزایش تاب‌آوری سامانه‌های آبرسانی و استانداردسازی فرآیندهای کنترل کیفیت آب تدوین شده، به‌زودی در همه شهرستان‌ها اجرایی خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: تداوم پایش دقیق، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هم‌افزایی میان واحدهای تخصصی، رویکرد اصلی شرکت آب و فاضلاب استان در مسیر تأمین آب سالم، بهداشتی و مطمئن برای مردم است و این مسیر با جدیت دنبال خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار داغ,تازه ترین اخبار,پربازدیدترین اخبار
  • کد خبر : 895
اکرم دانش طلب
خبرنگار

اکرم دانش طلب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید