با هدف ارتقا کیفیت آب شرب؛
مخزن ۳ هزار متر مکعبی ذخیره آب شهر سملقان شستشو شد
سرپرست امور آبفا شهرستان سملقان از شستشوی مخزن ۳ هزار متر مکعبی ذخیره آب این شهرستان خبر داد.
عبدالله ایمان پور گفت: براساس دستورالعمل دفتر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طبق برنامه زمانبندی شده با هدف ارتقاء سطح کمی و کیفی آب شرب، مخزن ۳ هزار متر مکعبی ذخیره آب شهرستان سملقان شستشو و گندزدایی شد.وی در تشریح این عملیات افزود: ابتدا مخازن به طور کامل از آب تخلیه و سپس عملیات خارج کردن رسوبات ته نشین شده با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات مجهز به پمپ فشار انجام و در نهایت دیواره ها و کف مخازن و خط انتقال توسط مواد گندزدا و پودر پرکلرین چندین بار شستشو شد.
ایمان پور خاطرنشان کرد: این عملیات جهادی با همکاری ۱۵ نفر از همکاران آبفای سملقان ازساعت ۷صبح شروع و تا ساعت ۱۶ بطول انجامید و پس از اتمام عملیات شستشو، مخزن مذکور مجدد آبگیری شد.
سرپرست آبفای سملقان یادآور شد: با تدابیر فنی و تخصصی که اندیشیده شده بود، تا پایان عملیات هیچگونه قطعی آب در سطح شهر ایجاد نگردید.
نظر دهید